Nor-Oil Szűz lazacolaj gyermekeknek 300ml

Nor-Oil Szűz lazacolaj gyermekeknek 300ml

2 980 Ft-tól 4 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Nor-Oil Szűz Lazacolaj gyermekeknek 300ml A NOR-OIL Szűz Lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérséklete), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt! Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super FreshTM természetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kiemelten friss, TOTOX* értéke < 2 az olaj kinyerésének pillanatában, ezért prémium minőségű Omega-3 forrás. Érzékszervi jellemzők: szín: vöröses, lazacszín megjelenés: hőmérsékletnek és fényviszonyoknak megfelelő üvegben kerül forgalomba szag: enyhe lazacillat minőség-megőrzési idő: minőségét megőrzi a gyártási időponttól számított 2 évig. Ez a dátum mindig látható a címkén tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas és a nagyon alacsony hőmérséklettől Jellemzők: Polarol friss szűz lazacolaj 5000 mg (~1 teáskanál) Omega-3 zsírsavak 1075 mg, amiből: EPA zsírsavak 240 mg DHA zsírsavak 360 mg DPA zsírsavak 125 mg Egyéb Omega-3 zsírsavak 350 mg Más zsírsavak 3925 mg A kismamák táplálkozása már a terhesség alatt is nagyon fontos, lényeges a számtalan vitamin és ásványi anyag bevitele. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj termékcsalád kiszolgálja a családot, a kismamát és megoldást biztosít a megszületett babáknak, gyermekeknek is. Az Omega-3 zsírsavak már a várandósság kezdeti stádiumában szükségesek a kismamáknak, sőt már a baba tervezésekor ajánlott elkezdeni a fogyasztásukat. Kiemelten fontos a frissesség és a minőségi termék fogyasztása! A gyermek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság alatt kiemelkedően pozitív hatással vannak a magzat agyi és idegrendszeri folyamatainak a kialakulására, mivel a magzati korban, kiemelten az utolsó trimeszterben az Omega-3 esszenciális zsírsavak szerepe meghatározó az agyi fejlődésben és a retina kialakulásánál. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenhet az allergiás reakciók kialakulásának esélye a gyerekeknél, jótékony hatással vannak a gyermekek bélfalának kialakulására, aminek létfontosságú szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében. A terhesség utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer. Ekkor van a fejlődés legintenzívebb szakasza. Az Omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA bevitele ekkor kimagaslóan fontos, természetesen a hagyományosan értelmezett gyermeknevelési folyamatok mellett. Az EPA és a DHA a sejtek alkotó elemei, de a szervezet önmaga nem tudja előállítani, ezért külső forrásból, halakból, tengeri állatokból és bizonyos növényekből tudjuk felvenni. A legjobb és hasznosulását tekintve a legeredményesebb a tengeri halakból származó Omega-3 zsírsav. A halfogyasztás az európai országokban nem éri el a szükséges határértéket ezért számos tudós, orvos, természetgyógyász az Omega-3 zsírsavak más jellegű pótlását javasolja. A megszületet csecsemő az anyatejjel is megkapja a számára fontos zsírsavakat, amennyiben az anya helyesen táplálkozik vagy rendszeresen fogyaszt Omega-3 zsírsavakban gazdag termékeket. Ha az anya nem fogyaszt elegendő Omega-3 zsírsavakban gazdag halat, akkor azt pótolnia kell jó minőségű halolaj formájában! A lazacok tenyésztése és az olaj gyártásának teljes folyamata is Norvégiában a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át keresztül tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt. Az Omega3 zsírsavak a csecsemőknél és a gyermekeknél közreműködnek: a csecsemők retinájának kialakításában, a látásélesség kifejlődésében, a szellemi fejlődésben, az idegrendszeri fejlődésben, pozitív hatással vannak a hiperaktivitás kezelésére, a koncentrálóképesség erősítésében, készségek kialakulásában, fejlődésében. Továbbá kisgyermekkorban: fejlesztik a koncentrálóképességet, segítik a mozgásszervi problémák javítását, erősítik az immunrendszert, allergiás reakciók kezelését is pozitívan befolyásolják, javítják az olvasási készséget, segítik és fejlesztik a probléma megoldó képességet, Számos nemzetközileg elismert kutató bebizonyította, hogy bizonyos Omega-3 zsírsavak hiánya okozhat asztmás, ekcémás, allergiás tüneteket és egyéb bőrproblémákat vagy akár bizonyos fülbetegségeket is. Az Omega-3 zsírsavakban gazdag NOR-OIL Szűz Lazacolaj szedése, fogyasztása után 2-4 hónappal javul a gyermekek koncentráció képessége, nyugodtabbakká válnak. Az általános egészségük jobb állapotba kerül, mint az olaj szedését megelőzően. Hosszabb ideig képesek koncentrálni, tanulni, odafigyelni a tanórákon, illetve magasabb erőkifejtésre képesek, csökkennek a magatartásbeli problémák és a hangulatváltozások. Kiszerelés: 300ml Összetevők: Friss szűz lazacolaj, antioxidánsok (természetes tokoferolok, rozmaring kivonat) Adagolás: 12 éves kor alatt: napi 5 ml (~1 teáskanál) 12 éves kor felett: napi 10 ml (~1 evőkanál) Így is ismerheti: Szűz lazacolaj gyermekeknek 300 ml, Szűzlazacolajgyermekeknek300ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^