Nor-Oil Szűz lazacolaj 500 ml

Nor-Oil Szűz lazacolaj 500 ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Nor-Oil termékek: Nor-Oil Táplálékkiegészítő

Naturland 24 füves svédcsepp C-vitamminnal 500 ml Táplálékkiegészítő 2 749 Ft-tól Naturland 24 füves svédcsepp C-vitamminnal 500 ml Jutavit Svédcsepp 35 füves 500 ml Táplálékkiegészítő 1 332 Ft-tól Jutavit Svédcsepp 35 füves 500 ml Jakab Kombucha tea koncentrátum 500 ml Táplálékkiegészítő 2 117 Ft-tól Jakab Kombucha tea koncentrátum 500 ml Jakab Kombucha Tea koncentrátum búzafűvel 0,5L Táplálékkiegészítő 2 185 Ft-tól Jakab Kombucha Tea koncentrátum búzafűvel 0,5L

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Űrtartalom 500 ml

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

​Az Omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak, melyeket kizárólag külső forrásból tudjuk biztosítani szervezetünk számára. Ennek leghatékonyabb módja a lazac, illetve a tiszta, szennyeződésmentes lazacolaj fogyasztása. Az Omega-3 zsírsavak az általános hatásokon túl jelentős mértékben hozzájárulnak a fizikai teljesítmény növeléséhez!Az Omega-3 zsírsavak az aerob anyagcsere fokozásával az állóképesség és az erő fejlődéséhez vezetnek.
Az alábbi élettani hatások különösen fontosak a sportolók a megfelelő teljesítmény eléréséhez: fokozott oxigén- és tápanyagszállítás a sejtekhez, a csökkent vér viszkozitásnak köszönhetően, sokkal rugalmasabb vörösvérsejt-membránok, fokozott aerob anyagcsere, fokozott energiaszint és állóképesség, fokozott edzésidőtartam és -intenzitás, a növekedési hormon felszabadulásának fokozása a helyreállás fokozásával, gyulladások, ízületi és szalagsérülések megelőzése, a túledzés okozta gyulladások csökkentése, a sérülés gyógyulásának segítésével. az Omega-3 érzékenyebbé teszi az izmot az inzulinra, támogatja a glikogén raktárak felépülését, az aminosavak izmokba való belépést, miközben megőrzi a glutamin raktárakat. Érzékszervi jellemzők: Szín: vöröses, lazacszín. Megjelenés: az olaj a hőmérséklet- és a fényviszonyoknak megfelelő palackban kerül forgalomba. Szag: enyhe lazacillat. Minőségmegőrzési idő: Ez a dátum mindig látható a címkén. Tárolás: Száraz, hűvös helyen, lehetőleg hűtőben célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a fénytől és a magas hőmérséklettől. Adagolás: 12 éves korig 5 ml, 12 éves kor felett 10 ml. Nagyobb terhelés / intenzív sport esetén 15 ml. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!Az ajánlott napi adag mennyiségének növeléséről egyeztessen orvosával, gyógyszerészével, természetgyógyászával!Gyermekek elől elzárva tartandó!A NOR-OIL Szűz Lazacolaj előállítási technológiájának köszönhetően teljes mértékben finomítatlan, így semmilyen íz- és illatanyag nincs belőle kivonva vagy hozzáadva. Ennek eredményeként az íze és illata időszakosan eltérhet a megszokottól.
Halolaj A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.  
Omega-3 zsírsav Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával.     Omega-3 jótékony hatásai és szerepe Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét.  

Így is ismerheti: Szűzlazacolaj500ml

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.