Specchiasol Fermentált papaya koncentrátum 500ml

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

 

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum 500 ml

2 450 Ft
+ 890 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
herbalnet.hu
 

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum 500ml

2 485 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
multi-vitamin.hu
 

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum - 500ml

2 595 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
bionagyker.com
 

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum - 500ml

2 790 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
vitaminnagyker.hu
 

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum - 500ml

2 790 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
provitamin.hu
 

Specchiasol Fermentált Papaya Koncentrátum 500 ml

2 989 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
biobolt.e-tar.hu
 

Specchiasol Papaya Koncentrátum

3 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
egeszsegaruhaz.hu
Termékleírás
Az egyensúlyát vesztett gyomornak, beleknek és a vitalitás fokozására.
A PAPAYA KONCENTRÁTUM rendkívüli hatékonyságát a benne található közel száz enzim adja. Ezek közül különösen fontos a papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során termelődő Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok. A papain enzim saját tömegének 35-szörösét kitevő állati fehérje lebontására képes. A papain felszabadítja a fehérjék építőköveit, az aminosavakat, ez csökkenti az emésztetlen fehérjék rothadási folyamatait és így jó hatású az immunrendszerre is. A papain enzim kiválóan alkalmas a bélfalak megtisztítására minden nem oda való anyagtól (nyálkáktól, elhalt szövetektől). Az emésztési tranzit idő lerövidülésével csökken a szervezetben a zsír felhalmozódásának és a méreganyagok felszívódásának a lehetősége is. Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok szakszerű, gyors lebontását is. Az emésztési folyamatok intenzitásának támogatása révén a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.
Kifejezetten ajánlott reflux, akut és krónikus nyelőcső gyulladás, gyomor- és bélhurut, IBS, fekélyes vastagbélgyulladás, székrekedés, Crohn-betegség ellen, ill. kiegészítő terápiájaként. Különösen hatékony ideges étvágytalanság, gyomor túlérzékenység esetén vagy ha zavar mutatkozik a gyomormozgások körül, mint ideges hányás, böfögés, kérődzés során. Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzetet és puffadást. Támogatja az immunrendszert és elősegítheti az általános jó közérzetet.
Az erjesztett Papaya hatása
Az erjesztett papaya enzimek- ben és hasznos bélbaktériumok- ban gazdag koncentrátumot ad, amihez antioxidánsokban dús Nonit adnak. Az erjesztett papayában, az erjesztés során (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbak- térium. Ezek a bélbaktériumok a papaya enzimeivel és a hozzá- adott Nonival együtt felerősít- hetik a papajában található enzimek antibakteriális, gyulla- dáscsökkentő és immunvédő hatását. Az így kapott kellemes ízű koncentrátum erősítheti a gyomrot, táplálja a bélsejteket, javíthatja az emésztést, növelheti a tápanyagok felszívódását. Megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát. Természetes savlekötő, így kitűnően alkalmazható gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. Fehérje- és zsírbontó, emésztésben résztvevő szervek regenerálója és méregtelenítője. A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait is enyhíti.
A növény leírása A dinnyefát trópusi területek gazdag talaján termesztik. A mintegy 10 m magas fa tetején a levelek egy csokorban helyezkednek el. Az apró, zöldes színű porzósvirágok a levelek hónaljában ülnek. A nagyobb termős virágok önállón vagy kettes-hármas csoportokban a törzs felső részén találhatók. Termése nagy, 20-30 cm-es, érett állapotban narancssárga bogyótermés, amely 5 kg-ot is nyomhat. A dinnyefa lombkoronájával és fürtökben csüngő termésével a pálmafára emlékeztet, kétlaki növény. A szára húsos és egyenes, általában 15-20 cm átmérőjű, a belseje pedig általában üres.
A papaya gyümölcs alakja hasonlít a dinnyére, kérge sima és keskeny, zöld színű, ha még éretlen, érett állapotban pedig narancsos-sárga. A gyümölcs pépje puha és lédús, az érett gyümölcs íze édes és aromás. Belsejében számtalan mag található, amit zselészerű réteg védelmez. A termésből származó papayatejet a még fán lévő, éretlen gyümölcs lecsapolásával, bemetszésével nyerik. Miden egyes gyümölcsből mintegy 10 g tej nyerhető, amelynek 20-a porrá szárított nyers papain lesz. A papaint tabletta, kapszula, kenőcs és különféle gyógykészítmények formájában alkalmazzák.
Összetétel Papaya (Carica papaya) gyümölcs fermentum, gyümölcscukor, Noni (Morinda citrifolia) gyümölcslé, kálium- szorbát, szodium-benzoát, ananászlé, papaya gyülöcspép, természetes ananász aroma, citromsav.
Felhasználási javaslat 30 ml naponta, két részletben az étkezések e... Így is ismerheti: Fermentált papaya koncentrátum 500 ml, Fermentáltpapayakoncentrátum500ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.